Kids Heavyweight Parka

スウェット

  • sale
  • Reguler regane ¥7,500
tax klebu Biaya pengiriman bakal diwilang ing checkout.


INFORMASI ITEM

Hoodie sing dilapisi bulu gedhe kanthi logo bordir ing ngarep.

Banget alus kanggo tutul lan banget nyaman kanggo nyandhang.

Kasedhiya ing 2 ukuran lan bisa digunakake kanggo BABY lan KIDS.

Iki minangka barang sing mesthi bakal katon yen sampeyan cocog karo kulawarga.

UKURAN 80~100cm 100~120cm
dhuwur 33 cm 41 cm
Jembar 35 cm 43 cm
ambane pundhak 28 cm 38 cm
Panjang Lengan 25 cm 35 cm

5 werna / ukuran kasedhiya

MODEL

KUU: 75cm

Dhuwur: 160cm

Dhuwur: 170cm

MATERI

Poliester: 50%

Katun: 50%

WARTA

Gratis ongkos kirim kanggo tuku luwih saka 22.000 yen

Amarga keterlambatan pangiriman, kira-kira tanggal pengiriman barang kanggo bocah-bocah yaiku Selasa, 27 Desember.
Yen sampeyan pesen karo barang anak, barang kasebut bakal dikirim sanalika barang kasedhiya.

REKOMENDASI


Jeneng barang: Hoodie abot

* Mangga gunakake notasi ukuran mung minangka pandhuan, amarga bisa uga ana bedane tipis ing antarane produk sanajan ukuran utawa warna sing padha.

* Sanajan saben barang digawe kanthi ati-ati, bisa uga ana bedane pola lan wujud.

*Gambar model sing nganggo mung kanggo ilustrasi, lan warna bisa beda karo produk sing asli.

* Bisa uga ana bedane individu ing panggonan pola gumantung ing ngendi kain dipotong.

* Gumantung ing piranti lan lingkungan ndeleng, werna, tektur, lan ukuran foto lan produk nyata bisa katon rada beda.

* Rega sing ditampilake kalebu pajak. Biaya pengiriman sing kapisah dibutuhake. (Gratis ongkos kirim kanggo pesenan luwih saka 22.000 yen)