campuran bikini bolong mburi

バックメッシュビキニ

  • sale
  • Reguler regane ¥17,820
tax klebu Biaya pengiriman bakal diwilang ing checkout.


MODEL

Dhuwur: 160cm

NATSUNE: 160cm

INFORMASI ITEM

Dianjurake kanggo wong sing pengin katon sporti lan apik gayane!


Desain keren kanthi sawetara poin.

Bolong sing apik lan apik banget.

Lan ing ndhuwur kabeh, cocok banget.

Kegiatan marine

Swimsuits sing indispensable kanggo wong sing pengin seneng-seneng.

Aku wis tau ndeleng swimsuit kelangan ing wangun sporti.

Teka lan seneng-seneng ing pantai kanggo pisanan ing mangsa panas!

Produk iki [celana pendek pria] Sampeyan bisa nganggo nganggo [Mix]♥

komentare Pito

・Ora gampang obah sanajan akeh obah♥

・Sampurna kanggo bocah-bocah wadon aktif kaya aku♥

・Desain bolong mburi banget lucu

・ Dianjurake kanggo sing seneng barang sing sumunar♥

・Aku pengin pasangan sing aktif nganggo ♥

UKURAN
【puncak】
underbust ngarep 34 cm
mburi ngisor 29 cm
【kathok cendhak】
bangkekan ngarep 33 cm
bangkekan mburi 34 cm
Munggah 20 cm

MATERI

Bahan njaba: 80% polyester / 20% polyurethane

Lining: 100% polyester

WARTA

Gratis ongkos kirim kanggo tuku luwih saka 22.000 yen

REKOMENDASI

Jeneng Item: Mix Couple Line

* Mangga gunakake notasi ukuran mung minangka pandhuan, amarga bisa uga ana bedane tipis ing antarane produk sanajan ukuran utawa warna sing padha.

* Sanajan saben barang digawe kanthi ati-ati, bisa uga ana bedane pola lan wujud.

* Bisa uga ana bedane individu ing panggonan pola gumantung ing ngendi kain dipotong.

* Gumantung ing piranti lan lingkungan ndeleng, werna, tektur, lan ukuran foto lan produk nyata bisa katon rada beda.

*Rega sing ditampilake minangka rega utama. Biaya pengiriman sing kapisah dibutuhake. (Gratis ongkos kirim kanggo pesenan luwih saka 20.000 yen)