bikini bandeau ruched

バンドゥービキニ

  • sale
  • Reguler regane ¥18,920
tax klebu Biaya pengiriman bakal diwilang ing checkout.


MODEL

HITOE 160cm

NATSUNE: 160cm


INFORMASI ITEM

Girly nanging ora manis banget.

Dianjurake kanggo wong sing pengin katon cute lan kelangan!

Sorotan yaiku desain shirring sing lucu.

Lan sikil dhuwur lan celonone dhuwur.

Kombinasi iki ora mung nggawe cuteness nanging uga gaya!

Bandoo nanging kuwat karet!

Iku uga luwes, kang nemen nyuda sumelang iku slipping mati.

Iki dirancang kanggo ndhelikake kotang mudo sing seneng.


Desain kasebut ngidini sampeyan nganggo ndhuwur minangka busana kasual ing mangsa panas.

Sampeyan uga bisa nganggo kaya denim.

Apik kanggo nyandhang minangka lapisan njero.

Mangga seneng ing macem-macem cara.

~Komentar Pito~

・Bisa dianggo minangka lapisan ndhuwur utawa lapisan jero nalika musim panas ♥

・Apik banget yen sampeyan koordinasi karo kanca-kanca minangka kembar ♥

・Desain feminin nggawe sampeyan katon kaya bocah wadon ♥

・Telu musketeer paling kuat sing lucu, tetep ing papan, lan bisa nyekel dhadha♥

・Desain sing ndhelikake bra mudo ♥

UKURAN
【puncak】
ngarep ngisor 34 cm
mburi ngisor 31,5 cm
Tali pundhak 55cm x 2 luwes
【kathok cendhak】
bangkekan ngarep 32 cm
bangkekan mburi 32 cm
Munggah 18 cm

MATERI

Bahan njaba: 80% polyester / 20% polyurethane

Lining: 100% polyester

WARTA

Gratis ongkos kirim kanggo tuku luwih saka 22.000 yen

REKOMENDASI

Jeneng barang: Bicolor bandeau bikini

* Mangga gunakake notasi ukuran mung minangka pandhuan, amarga bisa uga ana bedane tipis ing antarane produk sanajan ukuran utawa warna sing padha.

* Sanajan saben barang digawe kanthi ati-ati, bisa uga ana bedane pola lan wujud.

* Bisa uga ana bedane individu ing panggonan pola gumantung ing ngendi kain dipotong.

* Gumantung ing piranti lan lingkungan ndeleng, werna, tektur, lan ukuran foto lan produk nyata bisa katon rada beda.

*Rega sing ditampilake minangka rega utama. Biaya pengiriman sing kapisah dibutuhake. (Gratis ongkos kirim kanggo pesenan luwih saka 20.000 yen)