コンテンツへスキップ

カート

カートが空です

Monogram bikini siji irisan sisih

セール価格¥19,800
色:
納期:

INFORMASI ITEM

Busana irisan sisih sing misuwur banget ing taun kepungkur wis dianyari lan bali!

Item iki nduweni desain lan kesederhanaan karo monogram ALENCY.

Piring emas kanthi logo dipasang ing mburi kanggo ngencengi siluet lan nggawe bikini siji-potong sing elegan.

Titik-titik kasebut yaiku celah ing sisih loro, ngarep,

Nduwe desain sing kandel kanthi mburi mbukak lebar.

Nggawe pinggul kanthi irisan ing sisih loro nalika ndhelikake weteng ngisor sing pengin didhelikake.

Desain monogram ndadekake katon luwih erotis lan seksi.

Bikini iki nduweni rong bantalan sing dibangun.
Padding dirancang kanggo nggawe volume payudara paling dhuwur miturut wangun saben swimsuit.
Gumantung saka ukuran lan pilihan payudara, yen sampeyan pengin volume luwih akeh, tinggalake rong potong, utawa yen sampeyan pengin volume kurang, copot siji potong.

Pasangan, kanca, lan wong tuwa lan anak bisa seneng bareng.


Baju renang ALENCY nutupi kompleks sampeyan lan nambah gaya sampeyan kanthi apik ing endi wae katon saka 360 derajat. Amarga digawe saka kain sing berkualitas, tahan lama lan bisa dinikmati nganti pirang-pirang taun, mula cobanen.

MODEL

Dhuwur: 160cm

UKURAN: 158cm


MATERI

Bahan njaba (kosong): 82% poliester / 18% poliuretan

Bahan njaba (cithak): 85% polyester / 15% polyurethane

Kain: 100% polyester

●Ukuran

【puncak】
Ngarep ngisor: 30cm

Punggung ngisor: 28cm

【celana】
Pinggul ngarep: 32cm

Pinggang mburi: 32cm

WARTA

Gratis ongkos kirim kanggo tuku luwih saka 22.000 yen.

REKOMENDASI

* Mangga gunakake notasi ukuran mung minangka pandhuan, amarga bisa uga ana bedane tipis ing antarane produk sanajan ukuran utawa warna sing padha.

* Sanajan saben barang digawe kanthi ati-ati, bisa uga ana bedane pola lan wujud.

* Bisa uga ana bedane individu ing panggonan pola gumantung ing ngendi kain dipotong.

* Gumantung ing piranti lan lingkungan ndeleng, werna, tektur, lan ukuran foto lan produk nyata bisa katon rada beda.

*Rega sing ditampilake minangka rega utama. Biaya pengiriman sing kapisah dibutuhake. (Gratis ongkos kirim kanggo pesenan luwih saka 22.000 yen)

Monogram bikini siji irisan sisih
Monogram bikini siji irisan sisih セール価格¥19,800